Boks

Francis Ngannou u pregovorima s Tysonom Furyjem: Taj meč najavljujemo već dvije godine

Bivši UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou nedavno je napustio najveću svjetsku MMA promociju, te čeka primamljivu ponudu neke druge organizacije.

Ovih je dana ponovio kako mu je i dalje najveća želja boksati protiv Tysona Furyja.

U travnju prošle godine, nakon što je Kralj Cigana pobijedio Dilliana Whytea, u ringu se pojavio Ngannou, te su već Tyson i Francis usmeno dogovorili obračun.

– Razgovarali smo s Furyjevim predstavnicima, ali oni trenutačno dogovaraju borbu protiv Usyka u travnju. Nadam se da bi se mogli dogovoriti prije održavanja te borbe – rekao je Francis Ngannou i nastavio:

– Tako bi dobio nešto više vremena za pripreme, naš meč mogao bi se dogoditi u lipnju ili srpnju. No mislim da je zasad prerano o tome govoriti, ali radi se i na toj borbi.

Furyju je trenutačno prioritet dogovoriti meč protiv Oleksandra Usyka za apsolutnog prvaka teške kategorije. Ngannou mora biti strpljiv, no dogovori li meč protiv Kralja Cigana, tada će sigurno lijepo zaraditi.

– Tu borbu najavljujemo već dvije godine. Taj se meč stalno spominje i o njemu se više govori nego o borbi protiv Joshue. I meč protiv njega bio bi ogroman, ali mene više zanima borba protiv Furyja – podvukao je Francis Ngannou.

Odgovori

Back to top button