Boks

Francis Ngannou priznao kako je skoro zaspao uoči meča protiv Anthonyja Joshue

Bivši UFC-ov prvak Francis Ngannou je prošle godine imao boksački debi protiv Tysona Furyja. Kamerunac je oduševi svojim nastupom, ali je na kraju izgubio podijeljenom odlukom sudac.

Ngannou se u ring vrati prošlog petka u meču protiv Anthonyja Joshue. Nekadašnji dvostruki svjetski prvak je kamerunskog udarača brutalno nokautirao u drugoj rundi, a i prije toga ga je dvaput rušio.

– Svi smo znali da se to može dogoditi i ja sam znao da je moguće. Uvijek sam na to bio spreman. Tijekom zagrijavanja uoči meča skoro sam zaspao. Bilo je naporno. Znojim se, a u isto vrijeme želim zaspati – priznao je Francis Ngannou tijekom razgovora uživo na Instagramu, te dodao:

– Pretpostavljam da su se slično osjećali i oni koji su se borili prije mene. Sada sam uzeo nekoliko dana za sebe i želim analizirati sve što se dogodilo tog dana i u toj borbi. Svaka čast Joshui i njegovom timu, svršeno su proveli svoj plan.

Ngannoua sada čekaju obveze u PFL-u, a svoju prvu borbu u promociji trebao bi imati tijekom godine protiv Renana Ferreire.

Odgovori

Back to top button