Boks

FOTO Wilder i Hearnom izgladili odnose: Konačno će fanovi dobiti ono što su godinama čekali

Bivši svjetski prvak Deontay Wilder i boksački promotor Eddie Hearn izgleda da su izgladili odnose, te se Brončani bombarder u bliskoj budućnosti nada borbi protiv Anthonyja Joshue.

Hearn i Wilder već nekoliko godina jedan prema drugome ispaljuju otrovne strelice, a američki borac je nekoliko puta istaknuo kako upravo Joshuin promotor blokira dogovore oko mogućeg meča s AJ-om.

Boksački fanovi nadali su se meču između Brončanog bombardera i Anthonyja Joshue, ali ta se borba do danas nije dogovorila.

No čini se kako su zapuhali novi vjetrovi i kako bi uskoro mogli svjedočiti još jednom velikom meču, s događaji vezani za sljedeću veliku priredbu 23. prosinca u Rijadu daju razloga za optimizam.

Naime, obojica će se naći na istom eventu, Wilder će se boriti protiv Josepha Parkera, a Joshua s Ottom Wallinom. Budu li obojica pobijedili, tada je njihov okršaj vrlo izgledan.

Američki nokauter je objavom na društvenim mrežama uz fotografiju s Hearnom, poručio kako sada razmišlja samo o priredbi krajem godine, a onda…

‘Kvragu, to je divlje od Wildera. Znate što se ranije događalo, ne treba objašnjavati. Naslovit ću ovu fotografiju ‘Završetak za novi početak’. Konačno će ljubitelji boksa dobiti ono što su GODINAMA čekali. No prvo se treba dogoditi priredba u prosincu’, napisao je Deontay Wilder.

Odgovori

Back to top button