Boks

FOTO Babić pokazao napredak u samo mjesec dana od operacije

Hrvatski boksač Alen Babić (6-0) prije mjesec dana je operirao rame te se uspješno oporavlja. No sigurno je već i zaboravio na operaciju što se može zaključiti po njegovom fizičkom izgledu. Naime, Savage je u svojoj objavi na Facebooku pokazao kako je izgledao na dan operacije, a kakav je danas, 30 dana nakon kirurškog zahvata.

‘Dva različita tijela. Na dan operacije izmučeno operacijom, antibioticima, stresom. Neću ni pričati koliko je bilo preporučeno mirovanje na max… 30 dana nakon već u full formi, iako 60 posto stvari ne mogu trenirati zbog ramena.

Dva različita tijela da, ali dvije iste glave, razmišljanje, stav.Iscjeljujuća moć i snaga uma. Moć vizualizacije. Moć podsvijesti. Moć pozitivne misli. Pustite malo materijalno i pozabavite se svojim duhom. Puno će vam više koristiti nego jeftine i prolazne materijalne stvari’, napisao je Alen Babić u objavi.

Vjerujemo kako će hrvatski nokauter brzo uloviti pravi ritam treniranja i pripremiti se za novog suparnika protiv kojeg će loviti sedmu profesionalnu pobjedu.

Odgovori

Back to top button