Boks

Floyd Mayweather nije nokautirao Youtubera Logana Paula: Bio je bolji nego što sam mislio!

Bivši svjetski prvak 44-godišnji Floyd Mayweather nije uspio nokautirati Youtubera Logana Paula (26) nakon atraktivnih osam rundi ekshibicijskog boksačkog meča na Hard Rock stadionu u Miamiju. Njihova borba je otišla do kraja i na kraju nije bilo pobjednika.

Jedan od najboljih boksača na svijetu je posljednji put u ringu bio 31. prosinca 2018. kada je nokautom u prvoj rundi pobijedio japanskog kickboksača Tenshina Nasukawu.

Floyd je tom borbom, za samo nekoliko minuta provedenih u ringu, zaradio deset milijuna dolara. Ovaj put bi zarada trebala biti veća…

Mayweather je najavljivao kako će nokautirati Youtubera, ali to se nije dogodilo, jer se oko njihove borbe vrtio velik novac.

Svjetski prvak znalački je koristio svoje iskustvo i boksačko znanje, ali nije uspio (želio) izdominirati višeg i težak suparnika.

Floyd je tijekom borbe uputio 107 udaraca, dvostruko manje od Logana (217), ali su zato njegovi bili precizniji. Teško je Youtuber mogao uloviti neuhvatljivog Mayweathera.

– Baš je bilo zabavno. Nisam više dvadesetogodišnjak. Dobro je boriti se s tim mladim borcima i testirati svoju snagu, a pri tom se i dobro zabaviti – kazao je Floyd Mayweather i istaknuo:

– Bio je bolji nego što sam mislio!

Mayweather je za boksački meč od 24 minute navodno zaradio 50 milijuna, dok je Paul u džep pospremio deset milijuna dolara.

– Borba protiv Logana Paula izgledat će kao legalna pljačka banke – rekao je prije neki dan Floyd Mayweather.

Logan Paul je stariji brat Jakea Paula, također Youtubera koji nedavno nokautom u prvoj rundi pobijedio bivšeg MMA borca Bena Askrena.

Starijem Paulu to je bio drugi meč u karijeri i drugi poraz. Prije godinu i pol dana izgubio je protiv svog kolege KSI-ja odlukom sudaca.

Borba između Floyda Mayweathera i Logana Paula bila je dogovorena u osam rundi i bez bodovnih sudaca. Nokaut je bio dozvoljen, a boksači su nosili rukavice od 12 unci.

Odgovori

Back to top button