Boks

Fanove oduševila cijena prijenosa priredbe koju predvodi Ngannou i Fury, a na kojoj se bori i Smakići

Svjetski boksački prvak teške kategorije po WBC verziji Tyson Fury krajem listopada će se boriti protiv bivšeg UFC-ovog borca Francisa Ngannoua.

Britanac u tom meču dogovorenom na deset rundi, koji će se 28. listopada održati u Saudijskoj Arabiji, neće braniti naslov.

Bez obzira na Ngannouovu snagu i moć udarca koji protivnika može poslati u nokaut, ​​fanovi i boksački stručnjaci daju malo ili gotovo nikakve šanse kamerunskom udaraču.

Francisu će to biti prvi boksački meč u karijeri.

Gledatelji iz Ujedinjenog Kraljevstva će za tu borbu morati izdvojiti 25,36 eura, dok će cijena u Americi biti čak tri puta viša – 75,90 eura.

Cijena PPV prijenosa posljednje Furyjeve borbe u prosincu 2022. protiv Dereka Chisore je za fanove na Otoku koštala je 31,14 eura.

Furyjevi obožavatelji su zadovoljni cijenom, jer je ona gotovo šest eura niža od one koja je bila za posljednju borbu protiv Del Boya.

Većina fanova na društvenim mreža ističe kako je cijena PPV prijenosa priredbe iz Rijada sasvim uredu – ‘pristojna’ i ‘fer’.

Priredba ima vrlo zanimljiv program s nekoliko odličnih mečeva.

Za naslov britanskog prvaka teške kategorije borit će se Fabio Wardley i izazivač David Adeleye.

Martin Bakole se vraća u ring protiv Carla Takama, obojica su nedavno pobijedili Tonyja Yoku.

Furyjev partner za trening Joseph Parker bori se protiv kanadskog teškaša Simona Keana.

A nama će posebno zanimljiv biti nastup Agrona Smakićija koji se bori protiv neporaženog Rusa s kanadskom putovnicom Arslanbeka Mahmudova.

Odgovori

Back to top button