Boks

Eddie Hearn smatra kako je Canelo prevelik za Crawforda

Krajem mjeseca Canelo Alvarez se vraća u ring. Meksički boksač se 30. rujna bori protiv Amerikanca Jermella Charla.

Posljednjih tjedana zakotrljala se priča oko potencijalnog meča između Canela i Terencea Crawforda koji bi trebao preskočiti dvije težinske kategorije želi li se boriti protiv Meksikanca.

Canelo je dao do znanja kako se ne želi skidati kilograme i boriti se ispod supersrednje kategorije.

Američki boksač je zasad jedini boksač koji je ujedinio sve četiri svjetska naslova u dvije različite težinske kategorije i ostane li neporažen, u mirovinu bi mogao otići kao jedan od najvećih u povijesti.

Prvak velter kategorije Terence Crawford je krajem srpnja svladao Errola Spencea Jr.-a i ujedinio sve pojaseve, bila mu je to 40. pobjeda u karijeri.

Boksački promotor Eddie Hearn daje malo šanse Crawfordu u meču protiv Canela.

– Terence Crawford i Canelo su moji omiljeni borci, dvojica velikana modernog doba. No mislim da je Canelo prevelik za Crawforda, bez obzira koliko je Terence dobar. Vjerujem kako Canelo više nikad neće skidati kilograme – istaknuo je Eddie Hearn i dodao:

– A mislim kako Crawford neće ići u supersrednju kategoriju. No odluči li se na taj korak, ne vjerujem da može pobijediti Canela. Nisam siguran hoće li se taj meč dogoditi, ali budu li se borili Canelo će biti favorit.

Odgovori

Back to top button