Boks

Eddie Hearn otkrio kako su dobili nove ponude za borbu između Wildera i Joshue

Nedavni razvoj događaja bacilo je sumnju na mogućnost organizacije meča između Anthonyja Joshue i Deontaya Wildera.

Borba između bivših prvaka prvo je bila najavljena za prosinac, pa je pomaknuta za početak sljedeće godine, a onda je stigla informacija kako su pregovori sa Skill Challenge promocijom završili u slijepoj ulici.

Joshua i Wilder žele taj meč, no očito Saudijci ne mogu ponuditi honorar kakav boksači žele za sebe osigurati.

Promotor Eddie Hearn je izjavio kako razgovori i dalje traju, te čine sve kako bi došlo do te borbe.

– Imali smo dobar razgovor sa Shellyjem Finkelom. Joshua želi boksati protiv Wildera i mi smo prihvatili ponudu. Isto je učinio Deontay. Ali u ovom trenutku ne možemo dalje – rekao je Eddie Hearn i nastavio:

– No dobili smo i druge ponude, možemo meč organizirati i na drugim mjestima. Moram razgovarati s AJ-om o ponudama koje su stigle. Nadamo se kako možemo odmah nastaviti s pregovorima.

Vlasnik Matchrooma ističe kako se u tim ponudama našla jedna s Bliskog istoka, ali nije želio otkriti detalje. Već ranije je izjavio kako su u kombinacijama neke lokacije u Velikoj Britaniji, te Las Vegas.

– Istina, dobili smo jednu ponudu s Bliskog istoku, ali ne želim o tome ništa više reći… Prvo moramo s njima razgovarati, trebamo vidjeti i kada bi se borba održala – rekao je Eddie Hearn i podvukao:

– Prvo je bio siječanj, sada se govori kako bi se meč mogao održati u veljači ili ožujku. Ne znam zašto ne bi bio prosinac? Trebamo još mnogo razgovarati, ali što se Joshuinog protivna tiče ostaje Deontay Wilder.

Odgovori

Back to top button