Boks

Eddie Hearn najavio kako bi se meč između Usyka i Joshue trebao dogoditi u lipnju

Oleksandr Usyk je napustio Ukrajinu kako bi počeo pripreme za meč protiv Anthonyja Joshue.

Vlasnik Matchroom Boxinga i promotor Eddie Hearn najavio je kako bi se njihov revanš za naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji održao u lipnju.

Usyk se kao i mnogi ukrajinski sportaši aktivno uključio u obranu svoje domovine nakon ruske agresija, ali sada je odlučio vratiti se u ring.

Ukrajinski boksač je prošle godine pobijedio Britanca, te osvojio WBA (Super), IBF, WBO i IBO pojas prvaka teške kategorije.

Eddie Hearn je u stalnom kontaktu s Usykovim promotorom Aleksandrom Krasjukom i ističe kako će se borba dogoditi u lipnju. Joshua je razmišljao o borbi protiv Deontayja Wildera ili Joea Joycea bude li revanš propao.

– Vidio sam Joshuu tijekom UFC-ove priredbe i rekao mi je da se želi boriti. Uzbuđen je zbog te vijesti, jer se silno želi boriti protiv Usyka. No razumijemo situaciju u kojoj se Usyk našao – kazao je Eddie Hearn i dodao:

– U stalnom sam kontaktu s Krasjukom i želja nam je borbu organizirati u lipnju. Dobili smo nekoliko ponuda iz čitavog svijeta, pa ćemo uskoro izabrati lokaciju gdje ćemo organizirati priredbu.

Hearn bi revanš želio organizirati ponovno na Tottenhamovu stadionu, ali da je dobio ponude iz SAD-a i s Bliskog istoka.

– Želimo da se borba dogodi prije kraja lipnja, a najkasnije prve subote u srpnju – podvukao je Eddie Hearn.

Odgovori

Back to top button