Boks

Eddie Hearn: Karijera Jakea Paula je gotova bude li izgubio protiv Tommyja Furyja

Meč između youtubera Jakea Paula i Tommyja Furyja koji je dogovoren 6. kolovoza u Madison Square Gardenu doveden je u pitanje nakon što je ovih dana polubratu Kralja Cigana zabranjen put u SAD.

Naime, Tommyja se tereti da je povezan s irskim kriminalcem Danielom Kinahanom za kojim je u Americi raspisana tjeralica.

No mnogi vjeruju kako će se situacija uskoro riješiti, te više neće biti prepreka da se taj meč održi. Poznati promotor Eddie Hearn s posebnom pažnjom će pratiti tu borbu.

– Tommy Fury bi trebao lako pobijediti Jakea Paula, barem tako izgleda na papiru. To je meč 50-50. I dokle god je meč izjednačen bit će dobar za gledanje. Ali ne znam tko bi mogao pobijediti – kazao je Eddie Hearn i dodao:

– Bude li Tommy Fury izgubio, to će za njega biti velika sramota. No bude li Jake izgubio tada je njegova karijera gotova. I to čini taj meč uzbudljivim.

Tyson Fury i Jake Paul su okladom učinili taj meč još zanimljivijim. Naime, WBC-ov prvak prihvatio je ponudu bivše Disneyeve zvijezde, te su se kladili u milijun dolara.

Hearn vjeruje kako bi Kralj Cigana mogao ostati bez dodatne zarade.

– Jake Paul će vjerojatno pobijediti Tommyja Furyja. Oni su nekako na istoj razini, ali kad slušate Jakea, on vas privuče samopouzdanjem. Trenutačno sam i ja pod njegovim utjecajem – podvukao je Eddie Hearn.

Odgovori

Back to top button