Boks

Eddie Hearn ističe kako je Joshua spreman potpisati ugovor za meč protiv Furyja

Pregovori za meč između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka su propali, te se boksači sada mogu okrenuti drugim obvezama i protivnicima.

Usykov promotor Aleksandre Krasjuk je izjavio kako će za Oleksandra pokušati dogovoriti meč protiv Daniela Duboisa.

No britanski borac se oporavlja od ozljede koljena, pa se može otvoriti prilika za našeg Filipa Hrgovića.

A za okršaj protiv Furyja mnogo je kandidata. Jedan od njih je Andy Ruiz koji se odmah ponudio Kralju Cigana, te putem društvenih mreža poručio: ‘Odradimo to’.

Svojoj prilici se nada i bivši UFC-ov prvak Francis Ngannou. Obojica se nadaju kako bi im taj meč donio dobru zaradu.

Također se u igru za potencijalnog Furyjevog protivnika vraća Anthony Joshua. Zadnjih godina mnogo se govorilo o njihovoj borbi koja je i dobila naziv: ‘Bitka za Britaniju’.

No Joshuu 1. travnja čeka meč protiv Amerikanca Jermainea Franklina, te će pokušati pobjedom vratiti samopouzdanje nakon dva poraza u nizu protiv Oleksandra Usyka.

Joshuin promotor Eddie Hearn najavio je kako će AJ ove godine imati tri meča, prvi protiv Jermainea Franklina, drugi s Dillianom Whyteom, a onda bi krajem godine boksao boksati protiv Deontaya Wildera.

U posljednjoj izjavi Hearn je otkrio kako će pokušati dogovoriti meč protiv Furyja.

– Imali smo dogovorene uvjete, financijski je borba bila dvostruko veća od meča između Furyja i Usyka. Spremni smo odmah potpisati nakon okršaja protiv Franklina – rekao je Eddie Hearn.

A kako bi Joshua dobio priliku boriti se protiv Usyka prvo mora pobijediti Franklina.

– Ne mogu reći da ću čekati tog starca. Tu su i ostale sjajne borbe koje mogu imati. Neću žaliti ne budem li se tijekom karijere borio protiv Furyja. I ja želim taj meč koliko i on – rekao je Anthony Joshua.

Odgovori

Back to top button