Boks

Derek Chisora upozorava Tysona Furyja nakon što je Usyk nokautirao Duboisa

Teškaš Derek Chisora nazočio je boksačkoj priredbi u Wroclawu i iz prvog reda uz ring svjedočio pobjedi Oleksandra Usyka nad Danielom Duboisom.

Ukrajinac je nokautom u devetoj rundi pobijedio britanskog borca Daniela Duboisa i obranio WBO, WBA i IBF naslov svjetskog prvaka.

Usyk je dominirao tijekom borbe i dva puta rušio Dubois dok sudac nije prekinuo meč, te se činio mnogo agresivnijim nego u ranijim mečevima.

I dok mnogi još uvijek sumnjaju u snagu i izdržljivost ukrajinskog borca, Derek Chisora upozorava kako Fury mora biti apsolutno oprezan bude li se jednog dana borio protiv Usyka.

Naime, Chisora je boksao protiv obojice, te ističe kako Usyk u svakom trenutku u meču može promijeniti taktiku, a to bi Furyju moglo praviti probleme, bude li dogovoren međusobni obračun.

– Znam da će Usyk tijekom borbe protiv Kralja Cigana mijenjati taktiku – kazao je Derek Chisora, a s njime se složio i bivši kolega Spencer Oliver, te dodao:

– Kako bi pobijedili Usyka morate ući u ring, te ga pokušati razljutiti. Držati ga na distanci i ne dopustiti mu da se razmaše.

Promotori svjetskih prvaka ovih su dana potvrdili kako su ponovno počeli pregovori oko meč za apsolutnog prvaka teške kategorije između Furyja i Usyka.

Odgovori

Back to top button