Boks

Derek Chisora još ne razmišlja o odlasku u mirovinu

Trilogija između Tysona Furyja i Dereka Chisora završila je još jednim trijumfom Kralja Cigana.

Fury je na subotnjoj boksačkoj priredbi u Londonu prekidom u desetoj rundi svladao Chisoru i treći put obranio pojas WBC-ova prvaka.

Kralj Cigana dominirao je od prve runde, a samo se na trenutke činilo kako Del Boy uzvraća Furyju. No prvak je sve dobro kontrolirao i strpljivo gradio put do novog trijumfa.

Chisora je već nakon nekoliko rundi izgledao dosta potrošeno i daleko od borca koji bi mogao ugroziti bilo kojeg boksača iz vrha teške kategorije. Derek ima 38 godina, ali još ne razmišlja o mirovini.

– Sudac je donio dobru odluku, nisam radio ništa. Borci se nikad ne žele predati i zato postoje suci. Imamo djecu kojoj se trebamo vratiti. Bilo je zabavno i uživao sam. I ne želim još otići u mirovinu. Hoću se još boriti – rekao je Derek Chisora, a Tyson Fury je na pitanje o mogućem povlačenju Del Boya izjavio:

– Pa ne mogu ja u njegovo ime donositi odluke. Derek mora sam odlučiti što je najbolje za njega. U tome je već dosta dugo i sam će donijeti najbolju odluku za sebe i svoju obitelj. Volio bih da se umirovi, ali neka ostane u sportu, jer je legenda britanskog boksa.

Odgovori

Back to top button