Boks

Claressa Shields nije željela da se ta snimka objavi, malo poznati borac uzdrmao slavnu boksačicu

Ovih dana internetom kruži video sparinga jedne od najboljih boksačica svih vremena Claressa Shields i Artursa Ahmetovsa, malo poznatijeg boksača iz Latvije.

Video pokazuje kako je Ahmetovs pogodio lijevim krošeom i srušio Amerikanku. Valjda joj je bilo jasno kako ne može boksati protiv muških boraca.

To je snimka iz 2018. godine koju je netko objavio, a Claressa se na društvenim mrežama počela braniti, te tvrdi kako je Arturs skinuo podstavu iz svojih rukavica kako bi joj naudio.

‘Mogla sam 2018. izaći u javnost s pričom kako su profesionalni boksač i njegov trener izvadili podstavu iz rukavica zato što sam ga ranije posramila. A da sam to uradila, to bi ugrozilo moj meč za svjetski naslov’, napisala je svjetska prvakinja Claressa Shields, te dodala:

‘U 17 godina me nikada nitko nije nokautirao. Dva puta sam bila u nokdaunu u tom tjednu. Ne sramim se toga. Ali boksač koji izvadi postavu iz rukavica je propalica’.

Hrvatskoj sportskoj javnosti je poznata po obračunu s našom Ivanom Habazin. Claressa se prije četiri godine uoči meča protiv Ivane nesportski ponašala i vrijeđala našu boksačicu.

A borba je kasnije odgođena nakon što je brat američke boksačice napao Ivanina trenera Jamesa Alija Bashira koji je završio u bolnici.

Claressa Shields je sljedeće godine pobijedila Ivanu Habazin na bodove, a Amerikanka se cijelo vrijeme omalovažavala hrvatsku borkinju.

Odgovori

Back to top button