Boks

Carl Froch vjeruje kako Joyce u revanšu može pobijediti Zhanga

Bivši svjetski boksački prvak Carl Froch iznio je svoje mišljenje o nadolazećem revanšu između Zhilei Zhanga i Joea Joycea.

Dvojica teškaša ponovno će se naći u ringu 23. rujna na velikoj boksačkoj priredbi u Wembley Areni u Londonu, a Kinez će braniti privremeni WBO-ov pojas prvaka.

Zhang u revanš protiv Joycea ulazi pun samopouzdanja, nakon potpuno dominantne pobjede nad Britancem u travnju, kada je meč prekinut u šestoj rundi.

A Froch je na svom YouTube kanalu istaknuo kako Joyce može napraviti potreban iskorak kako bi nadjačao Zhanga i revanširao mu se za poraz prije nekoliko mjeseci.

– Joe Joyce je za mene veliki borac. Ne koristi se trikovima. Nije toliko spretan, ali je dobar u onome što radi. Ima odličnu boksačku tehniku, u dobroj je formi, snažan je i uvijek se želi boriti. I u prvom meču protiv Zhanga bio je dobar sve dok mu protivnik od silnih udarac nije zatvorio oko – rekao je Carl Froch i nastavio:

– Bude li Joyce malo više boksao i bolje se kretao, što ne radi uvijek, može pobijediti. Učini li sve to kako treba, i uspije izbjeći Zhangove teške udarce, mislim da će pobijediti. Zhang ima godine, ali i Joyce više nije tako mlad. Bit će tijesna borba, ali Joyce bi trebao pobijediti Zhanga.

Odgovori

Back to top button