Boks

Bob Sapp želi se vratiti borbama, prozvao je Mike Tysona

Legendarni Bob Sapp (48) ima želju vratiti se borbama. Bivši igrač američkog nogometa je prije dvadeset godina uplovio u borilačke vode, a svoju je karijeru paralelno gradio u kickboxingu i MMA-u.

Na početku karijere borio se protiv našeg Mirka Filipovića na K-1 Grand Prixu. U ožujku 2003. ga je Cro Cop za manje od minute i pol nokautirao ljevicom.

Sapp je posljednju borbu imao u MMA-u. U rujnu 2018. je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio je Osunaarashija.

Bila mu je to prva pobjeda nakon 14 poraza u nizu.

Američki borac želi se vratiti u borilište, te je ovih dana prozvao Mike Tysona.

Joe Rogan je jednom izjavio kako je Tyson u povratničkom meču krajem 2020. trebao boksati protiv Sappa, a ne protiv Roya Jonesa.

– Mike, sada svi znamo što se dogodilo kad smo razgovarali o borbi. Poslao sam ti fotografiju na kojoj je pisalo: ‘Mike, budeš li se borio protiv mene, iščupat ću ti srce i raskomadat ću ga’. To još uvijek vrijedi. Izazivam te – poručio je Bob Sapp i nastavio:

– Borimo se prema ‘Marquees of Queensbury’ pravilima. Ti i ja, te dvojica mojih protiv dvojice tvojih najboljih boraca. Ali znam, ti si previše uplašen da bi se borio protiv mene. Borit ću se sa svima propalim boksačima. Sviđa mi se mali Michael. To je moja izazov i znaš koliko imam godina. Bori se protiv mene ili protiv moje ekipe.

Odgovori

Back to top button