Boks

Bob Arum želi da se Manny Pacquiao vrati i bori protiv bivšeg apsolutnog prvaka

Ovog ljeta je Freddie Roach, bivši trener Mannyja Pacquiaa, izjavio kako filipinski borac želi nastupiti na samo još jednom natjecanju – Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

Bivša filipinska boksačka zvijezda (62-8-2, 39 KO) je svoju posljednju borbu u velter kategoriji imao u kolovozu 2021. kada je izgubio protiv Yordenisa Ugasa, no nakon toga se još nije službeno umirovio.

Mnogi su bili uvjereni kako mu je to bila posljednja borba nakon fantastične karijere u kojoj je osvojio dvanaest velikih naslova, bio je prvak u pet različitih težinskih kategorija, te je bio filipinski senator od 2016. do 2022. godine.

Izvršni direktor Top Ranka Bob Arum je u nedavnoj izjavio otkrio kako bi svom boksaču i bivšem apsolutnom prvaku Joshu Tayloru vrlo rado dogovorio meč protiv Mannyja Pacquiaa.

– On je idealan protivnik za Taylora. Borba protiv Pacquiaa bila bi dobra borba. Vjerujem da bi i Manny za to bio zainteresiran – kazao je Bob Arum, te istaknuo kako bi se 44-godišnji Filipinac rado vratio i ring:

–Da, on voli boksati. Vrlo je bogat i troši mnogo novaca, ali ne uzima ničije priloge. Siguran sam da Pacquiao želi nastaviti svoju karijeru i boksati barem još godinu ili dvije. A novac je razlog zašto se svi vraćaju.

Odgovori

Back to top button