Boks

Bivši svjetski prvak kritizirao Jakea Paula i ostale YouTube boksače

Nekadašnji svjetski prvak Ricky Hatton obrušio se na Jakea Paula i izrazio zabrinutost na njegov utjecaj u boksu, ističe kako se ‘veliki borci okreću u grobovima’.

Poznati youtuber Jake Paul borit će 20. srpnja protiv boksačke legende Mikea Tysona i tako će na svom popisu protivnika imati još jedno veliko borilačkom ime.

Bivša Disneyeva zvijezda je dosad imala deset mečeva (devet pobjeda i poraz), a protivnici su mu bili kolega youtuber, košarkaš, MMA-a borci i boksači.

Njegove su borbe bile dobro praćena, te je stekao mnogo fanova. No ima i onih koji kritički gledaju na trend youtubera u borilačkom sportu, a jedan od njih je bivši britanski boksač Ricky Hatton.

– Ovo je drukčije vrijeme nego što je bilo, no kada to gledam uvijek pomislim kako se sada veliki borci okreću u grobovima. Ali to moramo prihvatiti jer ovo svijet u kojem se nalazimo – rekao je Ricky Hatton, pa nastavio:

– Naš posao je zabava, youtuberi protiv MMA boraca i MMA borci protiv boksača. Mislim da taj svijet može postojati sve dok ima mečeva u kojima se bore Garcia, Crawford, Spence, Fury, Usyk… Nama neka ostave to što imamo, a oni neka budu u svom svijetu. I jedno i drugo može postojati, jer mi smo zajedno u svijetu zabave. Youtuberi hoće dio tog kolača, a ima onih koji to žele gledati. No neka se ne petljaju s boksačima.

Odgovori

Back to top button