Boks

Bivši prvak dao savjet Anthonyju Joshui: Treba početi udarati

Već se neko vrijeme najavljuje boksački okršaj između bivših prvaka teške kategorije Anthonyja Joshue i Deontaya Wildera.

Boksački promotor Eddie Hearn je nedavno potvrdio kako su pregovori u tijeku, a njihov meč bi trebao dogoditi početkom sljedeće godine.

I dok fanovi s velikim nestrpljenjem čekaju potvrdu, mnogi su se već upustili u prognozu mogućeg meča između Joshue i Wildera, a posljednji koji je to učinio je Tony Bellew.

– Deontay Wilder posjeduje ogromnu snagu, a i Anthony Joshua, ali samo kad hoće udarati. Prisilite li Joshuu da počne udarati, što Helenius nije činio, to je potpuno drukčija situacija. Mislim da nije pošteno reći da se Joshua plaši, no previše oklijeva. Tako bi ja opisao AJ-ov nastup protiv Heleniusa – kazao je Tony Bellew i nastavio:

– Volio bih da se Joshua vrati onome u čemu je najbolji, a to je da mu se unese u prsa i krene udarati. Borci kada izgube, pogotovo nokautom, tada postanu krhki i oprezni. Ponekad previše razmišljamo i to je faza kroz koju treba proći. A Joshua zna koliko je trenutačno krhak, pa je zato i toliko oprezan.

Odgovori

Back to top button