Boks

Babić stao u Rakićevu obranu, te poručio Manuwi: Vojska Reptila je nemilosrdna

Tijekom subotnje UFC-ove priredbe u Londonu dogodio se incident u kojem britanski borac Jimi Manuwa udario Aleksandra Rakića.

Srpski borac s austrijskom putovnicom je u video snimci na Instagramu iznio detalje incidenta, na što je Manuwa reagirao, te dao svoje objašnjenje događaja.

Poznata skupina Reptili pozvala je da s u komentarima na Instagramu napadnu Britanca.

U Rakićevu obranu je stao i hrvatski boksač Alen Babić, koji je poruku završio simbolima reptila:

‘Napao si, bio mangup, dobro. Ali čemu to Đimi? Što tebi treba da ti Rakić zabije lakat u čelo? Ne treba ti to Đimi, ne tre ba’.

Savageova objava privukla je Jimijevu pažnju, te mu je odgovorio:

‘Reci svom čovjeku da živimo u stvarnom svijetu a ne na internetu. Ako dvije godine nakon borbe govoriš s**nja na internetu onda moraš zadržati istu energiju kada me vidiš. Dobio je šamar zbog toga i to je kraj priče‘.

No nije stalno na tome, pa je Babić imao još nešto za dodati.

‘Manuwa i Rakić, vi ste uzor mnogima. To što si učinio je pogrešno i to znaš. Podržavam ‘trash talk’ i ako je potrebno obračun šakama. No ovaj tvoj postupak ne mogu podržati. Vojska reptila nema milosti, bilo bi pametno da se ispričaš’, napisao je Babić, ali je Manuwa ostao pri svome:

‘Živim u stvarnom svijetu, a ne na internetu. Ako pričaš s**nja moraš iza toga stajati kao pravi muškarac. Poštujem sve, ali se nikoga ne plašim.

Razmjena poruka između Babića i Manuwe. Foto: Screenshot (Instagram)

Odgovori

Back to top button