Boks

Arijan Gorički dogovorio novu borbu, u ožujku boksa protiv Urugvajca Carila Herrere

Arijan Gorički dogovorio je novu borbu. Hrvatski boksač nastupit će 25. ožujka na priredbi koja će se održati u 18. paviljonu na Zagrebačkom velesajmu.

Gorički će boksati protiv urugvajskog borca Carila Herrere u meču perolake kategorije (do 57 kg). Borba je dogovorena na deset rundi.

Našem borcu to će biti prvi meč nakon poraza lani u prosincu kad je izgubio prekidom protiv Luisa Millana iz Venezuele, te ostao bez IBO International pojasa.

– To nije borba koju sam želio. Htio sam ispraviti svoje pogreške i odmah dogovoriti revanš s Luisom Millanom. Nažalost oni čekaju bolju ponudu. Želim tu borbu što je prije moguće i ispraviti rezultat – kaže Arijan Gorički i dodaje:

– Dobio smo iskusnog i opasnog protivnika. Nikada nisam tražio lagane borbe, uvijek se želim testirati protiv najboljih. Herrera je bio dostupan i prihvatio je ovaj meč.

Gorički je otkrio i nova imena u svom timu.

– Doveli smo dvije stručne osobe, Gorana Tepšića i fizioterapeuta Tomu Oršanića. Vjerujem kako sada dolazi moje vrijeme. Prije sam uvijek bio pretreniran i iscrpljen od same organizacije borbe. S novim timom to se više neće dogoditi, te se mogu posvetiti samo boksu – podvukao je hrvatski boksač.

Odgovori

Back to top button