Boks

Amir Khan tvrdi kako će Ngannou biti ozbiljan ispit za Joshuu: Njega je lakše pogoditi nego Furija

Boksački meč između Anthonyja Joshue i Francisa Ngannoua predvodi veliku priredbu koja će se 8. ožujka održati u Saudijskoj Arabiji.

Joshua u taj meč ulazi nakon tri lanjske pobjede, dok će kamerunskom udaraču to biti tek drugi boksački okršaj u karijeri.

Ngannou je svoj debi imao krajem listopada prošle godine kada je podijeljenom odlukom sudaca izgubio protiv Tysona Furyja.

Mnogi su već iznijeli prognozi ishoda borbe između AJ-a i Francisa, a sada je to učini bivši britanski boksač Amir Khan.

– Joshua je vrlo pametan borac, ali to će za njega biti teška borba. Ngannou sada ima mnogo više samopouzdanja i vjeruje kako može ozlijediti i nokautirati Joshuu – rekao je Amir Khan i dodao:

– Kaže da Joshua ima slabu bradu, te će se potruditi i pokušati ga srušiti nekom svojom velikom bombom. Ako se spoji nekoliko snažnih udaraca tko zna što bi se moglo dogoditi. U meču teške kategorije jedan udarac može odlučiti pobjednika.

Nekadašnji svjetski prvak još se malo dotaknuo meča između Furyja i Ngannoua.

– Fury je težak borac i lako pogađa. Koliko ga je samo vrhunskih boraca pokušalo nokautirati ili ozlijediti. Poštujem Joshuu i mislim da je sjajan borac, ali njega je lakše pogoditi nego Furyja – istaknuo je Amir Khan i podvukao:

– Nakon Ngannouove borbe protiv Furyja ljudi na taj sport gledaju kako su boksači nešto slabiji od MMA boraca. No sada im Joshua treba dokazati da to nije istina. On im mora pokazati kako su boksači bolji od njih.

Odgovori

Back to top button