Boks

Alena Babića oduševio bivši prvak: Osjetio sam neprijateljsko ozračje, a on je bio na mojoj strani

Alen Babić uspješno se vratio nakon operacije ramena, te prošlog vikenda nastavio tamo gdje je stao krajem prošle godine. Hrvatski boksač je i svoju sedmu profesionalnu borbu završio nokautom.

Savage je nokautom u trećoj rundi pobijedio Damiana Chambersa, te sigurno dobio još navijača.

Imidž opasnog borca gradi već dvije godine, no sve se počelo okretati na njegov mlin lani u kolovozu nakon trijumfa protiv Shawndella Wintersa.

Tada se Savage potpuno probudio i počeo je drmati boksačkim ringovima na Otoku.

Bivši svjetski prvak i jedan od najpopularnijih britanskih boksača Tony Bellew pružili su podršku našem borcu, te su postali pravi prijatelji što je Alen potvrdio objavom na Instagramu.

‘To je netko o kome se može snimiti film. Kakva osoba unutar i izvan ringa. Bio je ovdje, na prvom ‘Fight Campu’, kad sam se trebao boriti protiv Shawndella Wintersa.

Osjetio sam neprijateljsko ozračje, a svaki intervju koji sam radio je Tony bio na mojoj strani i potvrdno mi je davao znak glavom. Nisam zapravo znao što radim, ali energija tog čovjeka mi je dala krila, a nije mi trebalo ništa osim malo odobravanja.

No skratimo priču, Anthony Bellew je danas moj fan i uistinu mi želi sve najbolje. Jesam li spomenuo da sam se ugledao na njega oko puno toga. Moj put je zapravo najsličniji njegovom i nadam se da ću jednog dana ja biti nekome ono što je on bio meni i što još uvijek je, moj idol’, napisao je objavi Alen Babić.

Fotografija na kojoj Babić i Bellew poziraju snimljena je prošlog vikenda u Brentwoodu, gdje će se održati idući ‘Fight Camp’.

Babić će na ovogodišnjem Fight Campu nastupiti 7. kolovoza protiv Marka Bennetta, koji je tijekom karijere izborio sedam pobjeda i jedan poraz. Savage će u tom okršaju tražiti osmu profesionalnu pobjedu…

Odgovori

Back to top button