Boks

Alen Babić saznao protivnika na subotnjoj Matchroomovoj priredbi

Alen Babić je saznao protivnika na subotnjoj Matchroomovoj priredbi koja će se održati u Manchester Areni. Protivnik hrvatskom boksaču je 30-godišnji Francuz David Spilmont.

Francuski boksač u karijeri je izborio 11 pobjeda (7 KO), te ima sedam poraza i jedan remi. Inače je 116. teškaš na BoxRec ljestvici.

Okršaj između Babića i Spilmonta bit će jedna od glavnih predborbi na priredbi koju predvode Derek Chisora i Joseph Parker.

Savage je nedavno u svojoj objavi na Instagramu objasnio kako su mu ponudili nekoliko protivnika, ali nije htio prihvatiti niti jednu borbu.

Također je bila ideja da se Alen bori protiv nekog od TOP boraca iz bridgerweight kategorije, ali su potencijalni protivnici odustali.

‘Vasil Ducar i Nikodem Jezewski su dva opasna boksača iz TOP 30 u cruiseru. Borba protiv nekog od njih bio bi jako veliki meč u bridgerweightu. No obojica su odustali. Nadam se da će mi pronaći dostojnog protivnika’ – napisao je Alen Babić u objavi na Storyju, pa dodao:

‘Trebala je biti dobra ideja u bridgerweightu, ali ipak će biti teškaš. Mislim da neće biti toliko važan meč, vjerojatno će mi ponuditi koga god pronađu’.

Babiću je promocija pronašla protivnika samo tri dana uoči priredbe, te će protiv Spilmonta tražiti desetu pobjedu u karijeri i deseti nokaut! Bit će mu to četvrti meč ove godine.

Odgovori

Back to top button