Boks

Alen Babić poručio Ericu Molini: Molim te pruži mi veličanstvenu borbu i nokautiraj me!

Alen Babić u subotu u londonskoj O2 Areni traži devetu profesionalnu pobjedu, a suparnik mu je Amerikanac Eric Molina.

Glavna borba priredbe trebao je biti okršaj u kojem je Dillian Whyte trebao protiv Otta Wallina braniti pojas WBC-ova privremena prvaka, ali je Britanac zbog ozljede ramena otkazao meč.

Hrvatski boksač je uoči svog novog nastupa najavio kako publici želi prirediti spektakl.

– Osjećam obvezu da popunim ogromnu prazninu nastalu otkazivanjem Dillianove borbe. Nadam se da će i Molina biti na razini – kazao je Alen Babić, te dodao kako mu je žao što je otpao njegov meč protiv Lucasa Brownea:

– Na taj meč bi došao odjeven kao izbacivač. On je moj kolega koji je bio na svjetskom vrhu, pa mi to ima više značenja. No on mi nije bio izazov, kao ni Molina. Ne boksam zato da bih se borio s Molinom. Bio je dobar, ali sad je gotov. Uvijek se želim boriti protiv boksače koji su na vrhuncu.

Savage se nada kako njegov protivnik neće pasti već u prvoj rundi.

– Ne znam koliko Molina može izdržati. Može se raspasti u prvoj rundi, a može i on mene zahvatiti. No realno je da ću ga prebiti – istaknuo je Alen Babić i dodao:

– Želim spasiti show, predstavljati svog brata Dilliana Whytea. Ovo je moja najteža borba dosad, ali je ne smatram baš tako teškom. Molina nije test, prebit ću ga. Dobar sam u uništavanju protivnika.

Babić je svojih osam profesionalnih pobjeda izborio nokautom ili prekidom, a najdalje je u kolovozu stigao Mark Bennett. Britanski boksač je nakon pete runde predao meč. Bila je to posljednja Savageova borba.

– Pa i ja mogu biti nokautiran, premda to dosad još nitko nije učinio. Ali očekujem taj trenutak i neće biti ništa manje veličanstven nego kad ja nekog nokautiram, čak i bolji. Ako me nakon toga više ne želite, prestat ću boksati. Bude li drugačije, onda ću boksati još 20 godina – rekao je Alen babić i poručio Molini:

– Ljudi govore kao da si test za mene, ali nisi. Volio bih da sakupiš najbolje iz svih svojih dosadašnjih mečeva. Molim te pruži mi veličanstvenu borbu i nokautiraj me! Želim biti nokautiran i vidjeti krv!

Pogledajte u nastavku jedan od njegov treninga, kao i zanimljivu posljednju objavu na Instagramu…

Odgovori

Back to top button