Ostalo

VIDEO Pogledajte susret Miočića i Schwarzeneggera: Bio si fantastičan

Američko-hrvatski borac Stipe Miočića posljednju je borbu imao prije godinu dana kada je nokautom izgubio protiv Francisa Ngannoua, te ostao bez pojasa UFC-ova prvaka teške kategorije.

Nitko ne zna kakve ima planove i hoće li uopće nastaviti karijeru.

U zadnje vrijeme zakotrljala se priča o mogućoj borbi za pojas privremenog prvaka između Stipe Miočića i Jona Jonesa, no više se o tome previše ne govori.

U međuvremenu je Miočića prozvalo nekoliko boraca. Prije nekoliko tjedana je postao vatrogasac na puno radno vrijeme što je potvrdio u svom ‘storyju’ na Instagramu uz poruku: ‘Nisam se umirovio’.

I dok čekamo njegov sljedeći potez u karijeri, Stipe je na Instagramu objavio videu svog susreta s Arnoldom Schwarzeneggerom.

Miočić je sa slavnim glumcem razmijenio nekoliko rečenica, a Schwarzenegger je rekao kako mu se sviđa njegov stil borbe.

– Kažem ti, obožavam gledati tvoje borbe. Čovječe, bio si fantastičan. Godinama me zabavljaš. Tvoj stil je toliko dobar i učinkovit, nevjerojatno – hvalio je Schwarzenegger, dok je Miočić sve to primao sa smiješkom na licu.

Odgovori

Back to top button