MMA

VIDEO Žestoko uoči UFC 268 priredbe, Usman odgurnuo Covingtona na sučeljavanju

Kamaru Usman ovog vikenda na UFC 268 priredbi brani pojas prvaka velter kategorije protiv Colbyja Covingtona. Uoči priredbe u New Yorku održana je konferencija za medije koju je Colby začinio ‘trash talkom’.

– Hej, dolazi li tvoj otac, zatvorska ptica, u subotu navečer? Mogu nazvati službu za uvjetne dopuste i osigurati njegov dolazak. Osjećam se tako loše zbog gospođe Usman. Ima sina varalicu i prevarantskog š*pka od supruga. To mora biti tako usano – ispalio je Covington, a Usman mu je uz smiješak odgovorio:

– Hajde, molim te. Neka otac bude tamo kako bi ovaj put mogao vidjeti tvoju slomljenu facu.

Kamaruov otac Muhammed Usman uhićene je 2009. zbog prevara sa zdravstvenim osiguranjima. Njegov je otac osuđen na 15 godina zatvora, a odslužio je deset. Lani je pušten na slobodu.

Covington je znao optuživati Usmana za doping, a to je učinio i sada.

– Kakvi su ti to ožiljci od injekcija? To jako loše. Gledao sam te s Gaethjeom i izgledao si us*ano. Ne možeš to sakriti, imaš akne i kratere na licu i leđima – istaknuo je Covington, a u takvom tonu je prošao i nastavak presice.

Za kraj konferencije za medije prvak je poručio Colbyju:

– Gledam tvog oca tamo u kutu i prema njemu imam mnogo poštovanja. No vjerujem kako ga je sramota svaki put kad ti otvoriš svoja usta.

Meč između Usmana i Covingtona bit će njihov uzvratni dvoboj nakon što je nigerijski borac u prvom meču u prosincu 2019. prekidom u petoj rundi svladao Amerikanca i prvi put obranio naslov.

Odgovori

Back to top button