MMA

Soldić uoči debija u ONE-u: Fanovima dajem ono što žele vidjeti, a to su nokauti

Okršaj za naslov u poluteškoj kategoriji između Reiniera de Riddera i Anatolija Malihina predvodi ONE on Prime Video 5 priredbu koja će se 3. prosinca održati u Pasayi na Filipinama.

U sunaslovnoj borbi Kade Ruotolo i Matheus Gabriel bore se za pojas prvaka u grapplingu u kategoriji do 77 kilograma.

A nama će posebno biti zanimljiv meč u kategoriji do 84 kilograma u kojem se Roberto Soldić bori protiv Dagestanca Murada Ramazanova.

Hrvatskom MMA borcu to će biti prvi nastup za ONE Championship.

– Nikad u karijeri nisam birao protivnike. Murad se našao na mom putu i moram pobijediti tog borca. Spreman sam za sve. Dobar sam u borbi na tlu, u hrvanju, stojci… Vjerujem sebi i uskoro će zlatni pojas biti na mom ramenu – kazao je Roberto Soldić na konferenciji za medije i dodao:

– U kavezu uvijek donosim buku, fanovima dajem ono što žele vidjeti, a to su nokauti. Uvijek pokušavam pritisnuti i pružiti dobar nastup. I ovaj ću put dati najbolje od sebe, spreman sam.

Hrvatski borac je nakon dvostrukog naslova u KSW-u karijeru odlučio nastaviti u brzorastućoj azijskoj borilačkoj organizaciji ONE Championship, jer osim u MMA-u, želi se okušati u kickboxingu, Muay Thaiju…

Priredba počinje u subotu u dva sata po srednjoeuropskom vremenu, a borba između Soldića i Ramazanova na rasporedu bi mogla biti oko četiri sata.

Odgovori

Back to top button