MMA

Miočić odgovorio Jonesu: Svi se za to zakače, pa ja sam vatrogasac cijelu UFC-ovu karijeru

Poštujem Stipu, ali ja bih na njegovom mjestu na neko vrijeme posao vatrogasca ostavio sa strane. Znam da će moj cijeli svijet biti fokusiran samo na njega i da ga pobijedim. Želim postati najveći teškaš u povijesti – rekao je Jon Jones nakon pobjede protiv Ciryla Ganea na UFC 285 priredbi koja se prošlog vikenda održala u Las Vegasu.

A Stipe Miočić je dan-dva ranije otkrio kako su mu iz UFC-a obećali meč u srpnju protiv novog prvaka.

Premda meč još nije dogovoren, kladionice su već objavile tečajeve za okršaj između Jonesa i Miočića.

Naime, Jon bi u tom okršaju, bude li dogovoren, bio veliki favorit nad Stipom.

Američko-hrvatski borac se razgovoru s Arielom Helwanijem osvrnuo na Jonesovu izjavu kako bi posao vatrogascu sljedećih nekoliko mjeseci trebao ostaviti po strani.

– Svi se za to zakače, a onda u borbi shvate kako stvari ne teku baš onako kako su zamislili. Ne znam je li zna, ali ja sam vatrogasac cijelu UFC-ovu karijeru. Ali nije me briga što on misli – istaknuo je Stipe Miočić, pa prokomentirao meč između Jonesa i Ganea:

– Mislio sam da će Gane biti moj sljedeći protivnik, no što sam više razgovarao s ljudima, počeo sam drugačije razmišljati i činilo mi se da će borba biti izjednačen. Iskreno sam mislio da će Ciryl rastaviti Jona budu li se borili na nogama, no i to da će imati dugu noć bude li se Jones odlučio hrvati. Pomalo me iznenadio ovakav rasplet. Očekivao sam rat na pet rundi, ali definitivno sam bio u krivu. Bravo za Jona.

Jones je tijekom karijere izgubio samo jednu borbu, a bilo je to u prosincu 2009. kada je zbog nedopuštenih udaraca diskvalificiran u meču protiv Matta Hamilla. Dosad niti jedan borac nije nadjačao Bonesa.

– Nema dvojbe, pobijedit ću Jonesa. Nikad nije izgubio meč i šteta će se to sada dogoditi. Ne mogu zamisliti drugačiji ishod. To će se jednostavno dogoditi – Jones će izgubiti – podvukao je Stipe Miočić.

Odgovori

Back to top button