MMA

Masvidal otkrio nepoznate detalje o Colbyju: Godinama je ležao na mom kauču i jeo moju hranu

Okršaj između Jorgea Masvidala i Colbyja Covingtona predvodi UFC 272 priredbu koja će se 5. ožujka održati u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Fanovi slobodne borbe s oduševljenjem su dočekali vijest o njihovom međusobnom dvoboju, jer nekada najbolji prijatelji postali su veliki suparnici.

Njihova prepucavanja često završe međusobnim vrijeđanjima, a sada će svoje nesuglasice riješiti u oktogonu.

– Colby je godinama ležao na mom kauču i jeo moju hranu, jer sam već tada imao novaca. Bio je amater koji je tek dolazio i bio je sam, a sada će ga i sam napustiti. Jedva čekam da ga udarim. Pitajte Jonesa ili Woodleya, nitko nema lijepe riječi za njega – kazao je Jorge Masvidal i nastavio:

– Ma pitajte bilo koga u American Top Teamu, od nikoga nećete čuti lijepu riječ o Colbyju. Većini duguje novac, jer su mu posuđivali kad je gubio na pokeru. Nadam se samo da ćemo doći do borbe, a onda ću mu prirediti nezaboravan kraj. Neki ljudi s kojima se znam sretati u tom poslu su idioti.

Masvidal se još malo osvrnuti na Colbyja Covingtona, ali se dotaknuo i Leona Edwardsa.

– Colby je najodvratnija osoba koju sam upoznao u MMA-u. On iz mene može izvući nešto prljavo. Veselim se što ću imati priliku da ga ozlijedim – naglasio je Jorge Masvidal i dodao:

– I Leon Edwards je neki idiot koji mnogo govori. Znam da ima moj poster i pali svijeće kraj moje fotografije. No Colby je drugačiji. Živio je kod mene i posuđivao novac. Nije mi on bio nikakav prijatelj iz djetinjstva.

Jorge smatra kako s Colbyjem nije ni blizu po ponašanju.

– On u svojim javnim istupima govori u suprugama drugih boraca. To je jako neukusno i teško prihvatljivo, pa kakvu to poruku šalje u svijet. Treba uvrijediti cijelu naciju kako bi promovirao sebe, samo zato što nije prodavao PPV – rekao je Jorge Masvidal i zaključio:

– Možemo se prepucavati i šaliti, pokušavajući se jedan drugome podvući pod kožu. No ne mogu prihvatiti primitivizam. Najgore je što netko može pomisliti da je ispravno ono to on radi. Protiv toga se želim boriti.

Odgovori

Back to top button