MMA

Masvidal izdvojio trenutak koji je presudio dvoboj protiv Usmana: Prevario me

Jorge Masvidal izgubio je i drugu borbu u nizu protiv prvaka velter kategorije Kamarua Usmana. Prvi poraz doživio je lani u srpnju jednoglasnom odlukom sudaca, a prošlog je vikenda na UFC 261 priredbi u Jacksonvilleu nokautiran u drugoj rundi. Amerikanac je najavljivao posve drugačiji rasplet, ali to se nije dogodilo.

– U prvoj našoj borbi nijednom nisam bio uzdrman – govorio je Masvidal vjerujući da zna kako pobijediti Usmana.

No te Jorgeove izjave samo su Kamarua dodatno motivirale kako bi borbu završio što je ranije. Masvidal je izdvojio trenutak koji je presudio dvoboj.

– Savršeno je pogodio trenutak i prevario me. Mislio sam da će me rušiti, ali kasno sam shvatio kako mu to nije bila namjera – kazao je Jorge Masvidal i nastavio:

– Pokušao sam lijevi ‘check hook’, ali bilo je prekasno. Krivo sam ga pročitao, a on je to iskoristio i na jedan prekrasan način stigao do pobjede.

Nakon okršaja su jedan drugome pružili ruku, te sve što se događalo uoči borbe i u oktogonu za njih dvojicu je izbrisano. Masvidal je najavio kako će uskoro ponovno u akciju.

– Volim taj sport, ja sam njegov fan. Spreman sam uskoro se vratiti borbama. Osjećam se dobro i još uvijek treniram maksimalno, pa i kad spariram protiv mlađih boraca. Pokušat ću još jednom, zašto ne? – kazao je 36-godišnji Jorge Masvidal, koji u posljednjih sedam borbi ima četiri poraza.

Odgovori

Back to top button