MMA

Khamzat Chimaev želi se u lipnju vratiti u akciju, a već je izabrao i protivnika

Khamzat Chimaev uspješno se oporavlja od posljednica koronavirusa te je najavio svoj povratak oktogon. Borbama bi se trebao vratiti u lipnju. Čečenski MMA borac koji živi i trenira u Švedskoj morao je po treći put otkazati okršaj protiv Leona Edwardsa koji je bio dogovoren za 13. ožujka.

Naime, Khamzatov menadžer Majdi Shammas otkrio je kako se Chimaev loše osjećao tijekom te je treninga te je potražio liječničku pomoć. Nedugo zatim se uključio i UFC koji je borca doveo u Las Vegas kako bi bio pod liječničkim nadzorom. Najjača MMA organizacija u svom APEX institutu ima sve potrebno za vrhunske pripreme i čini se kako je to bio dobar potez.

‘Želio bih se zahvaliti Dani Whiteu i UFC-u na medicinskom tretmanu i što su se vrhunski pobrinuli za mene. Hvala i vidimo se u lipnju’, napisao je Khamzat Chimaev u svojoj objavi na Instagramu ispod fotografije na kojoj pozira u društvu UFC-ova šefa.

A da mnogo bolje osjeća nego prije nekoliko tjedana dokazuje i njegova objava na Twitteru. Nakon što je tri puta otkazivana borba protiv Leona Edwarda, koji je u međuvremenu dogovorio okršaj s Belalom Muhammadom, Khamzat je poslao poruku Neilu Magnyju.

‘Budi spreman u lipnju. U oktogonu ćeš se boriti protiv pravog Čečena, ali i izvan njega’, napisao je Khamzat Chimaev.

Odgovori

Back to top button