MMA

Junior dos Santos: Kada me Miočić udario ništa nisam vidio i niti čuo

Nekadašnji prvak UFC-ove teške kategorije Brazilac Junior dos Santos (22-10) posljednji je meč imao u rujnu prošle godine kada je na Gamebred priredbi u MMA borbi bez rukavica pobijedio sunarodnjaka Fabrícija Werduma.

Tijekom karijere borio se s mnogim poznatim borcima i snažnim udaračima kao što su Francis Ngannou, Derrick Lewis, Alistaira Overeema, Cain Velasquez, Mark Hunt, Roy Nelson, Mirko Filipović i dugih, a najbolje pamti udarce Stipe Miočića.

Dos Santos i Miočić dvaput su odmjerili snage. Brazilac je u prosincu 2014. jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio američkog borca hrvatskih korijena, a Stipe mu je uzvratio dvije i pol godine kasnije kada ga je svladao prekidom u prvoj rundi.

– Stipe ima najteži udarac. U drugoj rundi prvog meča tako me snažno pogodio desnom rukom da mi se zacrnilo pred očima. Ništa nisam vidio i niti čuo, zvonilo mi je u ušima – rekao je Junior dos Santos i dodao:

– Tražio sam ga oko sebe i srećom je došao blizu, pa sam ga mogao uhvatiti u klinč. Neko sam ga vrijeme držao dok nisam došao k sebi. Bio je to najsnažniji udarac koji sam primio od nekog borca. Uvijek kažem da me najbolje udario Stipe Miočić.

Odgovori

Back to top button