MMA

Ivan Vitasović osvojio FNC-ov pojas prvaka, Satoshi Ishii stigao do pobjede za 40 sekundi

Ivan Vitasović je FNC-ov prvak teške kategorije. Hrvatski borac je u glavnom okršaju FNC 6 priredbe u Karlovcu nokautom u drugoj rundi pobijedio Britanca Olija Thompsona.

Pulski Trojan je tako dao još jednog prvaka nakon Daniela Bažanta koji je u ožujku osvojio pojas u perolakoj kategoriji.

Oli je dobro otvorio meč i bio je bolji u prvoj rundi. U nastavku je Ivan priliku tražio direktima, te se nametnuo na sredini oktogona. Naš je borac preuzeo kontrolu.

Vitasović je sredinom druge runde izvukao lijevi ‘high kick’ nokautirao Thompson.

Ivanu je to bila četvrta pobjeda u nizu, dok je Oli nastavio porazima.

Japansko-hrvatski borac Satoshi Ishii je za 40 sekundi prekidom pobijedio Charlieja Milnera. Ishii je lagano rušio Milnera i odmah počeo raditi štetu, a jedan udarac je uspavao protivnika.

Zlatnom olimpijcu to je druga MMA pobjeda u nizu i treća u posljednjih četiri nastupa u slobodnoj borbi.

Satoshi je u međuvremenu imao i tri uspješna nastupa u kickboxing mečevima. Ovo mu je bila prvi nastup i prva pobjeda pred domaćom publikom.

Crnogorac Vaso Bakočević je za manje od minute prekidom svladao Kirilla Medvedovskog. Vaso je odmah na početku s nekoliko udaraca ozbiljno uzdrmao protivnika.

Nastavio je napadati. a nakon što je ljevicom pogodio Kirilla u tijelo, serijom udaraca je završio posao, a sudac je morao prekinuti meč.

Nakon borbe u kavez je stigao Francisco Croata Barrio te je razmijenio nekoliko riječi s Bakočevićem, možda su dogovorili revanš.

Vlado Neferanović je u dvoboju poluteške kategorije jednoglasnom olukom sudaca pobijedio Vladimira Filipovića i tako prekinuo niz od tri poraza.

U meču velter kategorije Patrik Čelić je jednoglasnom odlukom sudaca svladao Stanislava Krofaka.

Bila je to njegova peta pobjeda u šestom profesionalnom nastupu i druga u nizu.

Krajem ožujka je ‘submissionom’ bio bolji od Michaela Reallija. A Panteri je ovo bio šesti poraz u karijeri.

Marin Mikulić iz osječkog Training Academyja je u borbi srednje kategorije jednoglasnom odlukom sudaca nadjačao Iliju Brkana iz UFK Novi Zagreb, dok je u kategoriji do 68 kilograma Ivan Sičaja je gušenjem svladao Matea Bolfana.

Adriana Vuković je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedila Brazilku Kethylen Rothenburg i tako stigla do četvrtog trijumfa u posljednjih pet nastupa.

Priredbu je otvorio obračun teškaša u kojem je Crnogorac Milenko Stamatović je prekidom u prvoj rundi svladao Matiju Vukovića.

Odgovori

Back to top button