MMA

I Stipe Miočić želio boksački meč: To je teško izvedivo kada ste u UFC-u

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić se nakon duže pauze vraća u oktogon, te će 12. studenog na UFC 295 priredbi u New Yorku protiv prvaka Jona Jonesa tražiti svoju 21. profesionalnu pobjedu.

Miočić će se pokušati vratiti na UFC-ov tron teške kategorije s kojeg je svrgnut u ožujku 2021. kada ga je nokautom u drugoj rundi pobijedio Francis Ngannou.

Vatrogasac iz Clevelanda je u posljednjem intervjuu otkrio kako je tijekom karijere želio boksati, no kao UFC-ov borac to nije mogao napraviti.

– Želio sam veliki boksački meč, ali to nije išlo, nismo se uspjeli dogovoriti. Kada imate ugovor s UFC-om teško je nešto napraviti izvan organizacije. Pokušao sam, no nisam mogao dalje od toga. Bilo je teško izvedivo – istaknuo je Stipe Miočić.

No nije nemoguće ako ste Conor McGregor. Naime, velika UFC-ova zvijezda je krajem kolovoza 2017. boksala protiv Floyda Mayweathera.

Conor je protiv neporaženog svjetskog prvaka izdržao deset rundi, a onda je sudac prekinuo borbu. Mayweatheru je to bila 50. pobjeda u karijeri.

Odgovori

Back to top button