MMA

I Daniel Cormier je sumnjičav: Šteta, plašim se da neće biti borbe između Miočića i Jonesa

Izgleda kako smo sve više udaljeni od meča između Stipe Miočića i Jona Jonesa za naslov UFC-ova prvaka teške kombinacije.

Jones je pobjedom protiv Ciryla Ganea stigao na tron kraljevske divizije, te smo se svi nadali kako slijedi meč protiv američko-hrvatskog borca.

Njihov mogući okršaj prvo je bio najavljen za srpanj, a onda se pojavio sljedeći termin u studenom u Madison Square Gardenu.

No krenula su šuškanja kako UFC više uopće ne planira tu borbu već se okreće meču između Jonesa i Pavloviča.

Tu je informaciju otkrio bivši MMA borac, a danas komentator Chael Sonnen, a sada je o tome govorio i njegov kolega Daniel Cormier.

– Nismo dobili borbu Ngannou – Jones, a čini se kako ćemo sada ostati i bez još jednog velikog meča. Plašim se da neće biti borbe između Miočića i Jonesa, baš šteta. A sada Jones proziva Tysona Furyja, a Dana White izjavljuje kako će pokušati dogovoriti tu borbu – kazao je Daniel Cormier i dodao:

– I da svima bude jasno, Fury u pravoj borbi nema apsolutno nikakve šanse protiv Jonesa. Fury bi u boksačkom meču svaki dan pobijedio Jonesa, ali bude li to MMA borba, onda to za Tysona ne bi dobro završilo, ta se borba neće se dogoditi.

No bivši UFC-ov dvostruki prvak još uvijek vjeruje kako se meč Miočić – Jones može i treba organizirati.

– Taj se meč mora dogovoriti. To je velika borba i ne bi smjeli dopustiti da propadne. Ne znam zbog čega još nisu dogovorili meč između Miočića i Jonesa, ali to bi bilo jako dobro za tešku kategoriju. Ne smije se dopustiti da je Jones dugo bez borbe – podvukao je Daniel Cormier.

Odgovori

Back to top button