MMA

Edwards: Kada su Covingtonu došli s prijedlogom da se bori protiv mene, on je pobjegao

Leon Edwards (18-3) nakon više od godinu i pol pauze ponovno ulazi u oktogon. Britanski MMA borac će 13. ožujka na UFC Fight Night 187 priredbi u Las Vegasu imati okršaj protiv Palestinca Belala Muhammada (18-3).

Rocky ima osam pobjeda u nizu te je na trećem mjestu ljestvice izazivača u velter kategoriji. Edwardsu je tri puta otkazana borba protiv Khamzata Chimaeva, pa mu je UFC pronašao drugog protivnika. No Leon se želio se boriti protiv Colbyja Covingtona, ali ga je Chaos odbio.

– Nadao sam se da će prihvatiti borbu. Vrlo je glasan na društvenim mrežama, ali kad je vrijeme za okršaj protiv pravih boraca, onda pobjegne i traži izgovore – kazao je Leon Edwards i dodao:

– No to me nije iznenadilo, on je takav, ne želi se boriti protiv najboljih. Cilj mu je biti sa strane i čekati borbu za naslov.

Nakon što je bilo jasno kako se Chimaev ne može pripremiti za borbu, najjača MMA organizacija predložila je Covington borbu protiv Edwardsa.

– Ja sam bio spreman boriti se protiv Colbyja, ali on je ponudu odbio. Pokušali su organizirati naš meč, ali on to nije htio, rekao im je kako se želi boriti za naslov – podvukao je Leon Edwards.

Odgovori

Back to top button