MMA

Darko Stošić debitirao pobjedom u KSW-u, nokautirao Wlodareka u drugoj rundi

Darko Stošić (14-4) pobijedio je u svom debiju za KSW. Srpski borac je na KSW 59 priredbi u Lodzu svladao Poljaka Michala Wlodareka (8-3) nokautom u drugoj rundi.

Bila mu je to prva borba nakon 14 mjeseci. Stošić je sjajno odradio prvu rundu i njegovi su udarci odsjedali na prava mjesta. Poljak nije imao pravi odgovor. Darko je pred kraj runde srušio suparnika i mirno dočekao odmor.

U nastavku je bio aktivniji, a dvije minute prije kraja druge runde potpuno je preuzeo kontrolu. Dvadesetak sekundi prije kraja prošao mu je snažan udarac kojim je nokautirao Poljaka. Sudac je nakon još dva-tri udarca prekinuo borbu. Darkov nokaut pogledajte OVDJE.

– Želim do kraja godine postati prvak – kazao je srpski borac.

Stošiću je to prva pobjeda od lipnja 2018. kad je u prvom meču za UFC svladao Jeremyja Kimballa.

Wlodarek je lani u prosincu imao povratničku borbu nakon tri godine pauze u kojoj je svladao hrvatskog borca Srđana Marovića.

U glavnoj borbi Mariusz Pudzianowski je pobijedio srpskog borca Nikolu Milanovića tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Milanović je samo nekoliko sati uoči priredbe uskočio kao zamjena za Serignea Ousmanea Diju, koji je hospitaliziran zbog upale slijepog crijeva.

Crnogorac Savo Lazić (10-6) izgubio je protiv Poljaka Sebastiana Rajewskog (10-6) jednoglasnom odlukom sudaca. U prvoj rundi Savo je više napadao, ali suparnik više pogađao.

Poljski borac je u nastavku preuzeo kontrolu nad borbom, a Lazić nije nikako mogao nametnuti svoj ritam. U trećoj rundi Rajewski je zaustavio svaki Lazićev pokušaj te borbu priveo kraju.

U glavnoj borbi Mariusz Pudzianowski je pobijedio srpskog borca Nikolu Milanovića tehničkim nokautom u prvoj rundi

Odgovori

Back to top button