MMA

Chael Sonnen o mogućem okršaju između Miočića i Jonesa: Jon će dobro osjetiti njegove udarce

Francis Ngannou je u siječnju pobjedom protiv Ciryla Ganea obranio UFC-ov pojas prvaka teške kategorije. To mu je bila posljednja borba po starom ugovoru koji mu se automatski produljio na još godinu dana.

Kamerunac je nekoliko tjedana kasnije otišao na operaciju koljena.

Ngannou se još nije dogovorio s UFC-om oko uvjeta koji bi se morali naći u novom ugovoru, tako da je i dalje neizvjesna situacija.

Jedno vrijeme vrtjela se priča o mogućoj borbi za pojas privremenog prvaka teške kategorije, a najčešće su spominjani Stipe Miočić i Jon Jones.

Nije tajna kako bi UFC vrlo rado dogovorio meč između Bonesa i Ngannoua, ali to je sada nemoguće, jer se Francis mora oporaviti.

Izgleda kako je Miočić u ovom trenutku najizgledniji protivnik za Jonesa, bude li se UFC možda odlučila organizirati meč za privremenog prvak.

Bivši borac, a danas komentator Chael Sonnen osvrnuo se na mogući okršaj između Stipe i Jona.

– Jones može napraviti mnogo štete Miočiću u borbi na nogama, dinamičan je, udarat će ‘kickovima’ i dobro kontrolirati distancu. No bit će zanimljivo vidjeti kako će se Jon nositi s nekim tko je veći od njega, a ima i snagu da ga nokautira – kazao je Chael Sonnen i dodao:

– Ne bude li Jones mogao srušiti Miočića, a nije ga mogao ni Cormier, te će samo razmjenjivati udarce, onda se tu Stipi otvara prilika. Jones će vjerojatno primiti udarce na kakve nije navikao i sigurno će ih dobro osjetiti. Ishod je neizvjestan. No to je i dalje Jon Jones, kojeg čeka nešto novo i mnogo opasnije.

Odgovori

Back to top button