MMA

Blachowicz hvali Rakića: On je snažan i eksplozivan borac

Poljski borac Jan Blachowicz je porazom protiv Glovera Teixeire u svom posljednjem nastupu izgubio UFC-ov pojas prvaka poluteške kategorije.

Brazilac je pobijedio gušenjem u drugoj rundi. Blachowicz je nedavno izjavio kako se tada loše osjećao i te večeri nije ni trebao biti u oktogonu.

No Poljak se želi vratiti i ponovno dobiti priliku napasti pojas. Prvu prepreka mu je srpski borac s austrijskom putovnicom Aleksandar Rakić.

Njihov okršaj uvršten je u program UFC-ove priredbe koja će se održati 26. ožujka.

– Gledao sam njegove borbe i stoga znam kako se bori, koji je njegov stil. On je snažan, eksplozivan borac, vrlo je visok i bit će to težak meč. Želi se boriti na nogama, dobar je kickboksač – kazao je Jan Blachowicz i nastavio:

– No i ja volim takav stil borbe i mislim da će ljudi uživati u našem okršaju. Vjerojatno će vidjeti mnogo teških udaraca, kickova… Sretan sam što će to biti stvarno dobar meč.

Poljak je još jednom istaknuo što mu je cilj.

– To je nova avantura za mene i prvi korak na putu k vrhu. Bilo bi Sjajno kad bih pobijedio i odmah dobio priliku napasti pojas. Budem li slavio u prvoj ili drugoj rundi možda mi daju ‘title shot’. No svakako želim vratiti pojas UFC-ova prvaka – podvukao je Jan Blachowicz.

Odgovori

Back to top button