MMA

Alistair Overeem postao vegetarijanac i najavio odlazak u mirovinu

Prije nekoliko tjedana Alistair Overeem se u javnosti pojavio mnogo mršavije, baš onako kako je izgledao na početku karijeri još dok se borio u poluteškoj kategoriji.

Njegov novi izgleda zabrinuo je fanove, ali Demolition Man je otkrio kako nema brige. Svoju mršaviju liniju može zahvaliti prehrani – postao je vegetarijanac.

I ne samo što je priznao kako je promijenio prehrambene navike, već je najavio kako se više neće boriti.

– Sve sam podredio svom zdravlju. To je moje novo poglavlje – promocija zdravijeg života. Postao sam vegetarijanac. Nemam više želju jesti meso, to nije dobro i loše utječe na organizam. Više ga neću jesti – rekao je Alistair Overeem i dodao:

– A to se savršeno veže s mojom sljedećom odlukom – prestajem se boriti. Jednostavno to više nije moja stvar. Bilo je to 25 godina, zar ne? Sada ćemo raditi ostale ‘cool’ stvari.

Nizozemski MMA borac i kickboksač iza sebe ima 67 mečeva u slobodnoj borbi. Overeem je izborio 47 pobjeda od kojih je u 25 stigao nokautom, a u 17 ‘submission’. Ima 19 poraza, a jedan meč je poništen (protiv Cro Copa).

U kickboxingu ima deset pobjeda, četiri poraza i jednu poništenu borbu, onu zadnju protiv Badra Harija. Overeem je bio bolji od Harija, ali pobjeda mu je oduzeta zbog pada na doping testu.

Odgovori

Back to top button