Kick & Thai

VIDEO Plazibat poručio klupskom kolegi Osaru: Samo jedan ostaje na nogama

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat saznao je ime borca koji će mu se 17. lipnja suprotstaviti u Rotterdamu u borbi za naslov privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije.

Protivnik Solinjaninu bit će njegov klupski kolega iz Mike’s Gyma nigerijski borac Tariq ‘Cookie’ Osaro.

Stasom impresivni Nigerijac (198 cm, 112 kilograma) izborio se za tu priliku pobijedivši na turniru četvorice teškaša, prvo je svladao Envera Šljivara iz BiH a u finalu Turčina Murata Ayguna.

Osaro je u finalu posao završio u trećoj rundi kada je suca u ringu po četvrti put prisilio na brojanje njegovu protivniku (četiri nokdauna u jednoj borbi znače i kraj borbe).

– To će biti najteža borba moje karijere. Antonio volim te no, brate, mi moramo dati navijačima vrlo dobru borbu – kazao je Tariq Osaro za svog sljedećeg protivnika kojeg jako dobro poznaje.

Tada je u ring ušao i Plazibat koji je Osaru čestitao a potom mu poručio:

– Od sada pa do završetka borbe mi smo neprijatelji. Blokirat ću te na Facebooku, na Instagramu, svugdje. Učinit ćemo to u jednoj rundi a samo jedan će ostati na nogama.

Vrlo zanimljivo će biti to kako će njihov zajednički trener Mike Passenier (54) organizirati treninge.

– Bit će to jako dobra borba. Naš posao je dobro zabaviti ljude – kazao je popularni Big Mike.

Pobjednik meča između Plazibata i Osara postat će privremeni prvak Gloryja i dobit će priliku boriti se protiv dugogodišnjeg vladara Rica Verhoevena koji se oporavlja od ozljede.

A te lipanjske večeri 29-godišnji Plazibat mogao bi imati ‘prednost domaćeg terena’.

Naime, istovremeno će se u Rotterdamu igrati završnica nogometne Lige nacija, pa bi Antonio mogao imati podršku većeg broja navijača nogometne reprezentacije Hrvatske.

>>> Pogledajte kako je na nedavnom državnom prvenstvu u savateu (combat) borac od 167 kg ispao iz ringa i umalo pao na sutkinju

Odgovori

Back to top button