Kick & Thai

Plazibat se uskoro bori za Gloryjev pojas privremenog prvaka, ovo su četiri moguća protivnika

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat (22-4) uskoro će se boriti za Gloryjev pojas privremenog prvaka teške kategorije.

No tko će mu biti protivnik saznat ćemo 29. travnja kada se održava turnir četvorice.

Na Glory 85 priredbi održat će se turnir teškaša na kojem će nastupiti Nordine Mahieddine, Enver Šljivar, Luis Tavares i Tariq Osaro, a pobjednik će biti Plazibatov izazivač.

Antonio je u siječnju doznao kako bi se trebao boriti protiv Rica Verhoevena za naslov Gloryjeva prvaka, no prvak je nedugo zatim zbog ozljede odgodio meč.

Tada je promocija odlučila organizirati turnir teškaša, a pobjednik će sredinom godine dobiti priliku boriti se protiv Plazibata.

U polufinalu Glory 85 priredbe sastat će se Alžirac Nordine Mahieddine (27-14-1) i Nigerijca Tariq Osaro (21-2-1), te Švicarac Enver Šljivar (40-6), koji je porijeklom iz BiH, i Nizozemac Luis Tavares (63-8-1).

Plazibat se već dvaput borio protiv Mahieddinea. U prvom meču 2019. pobijedio je Alžirca jednoglasnom odlukom sudaca, a godinu kasnije je Mahieddine uzvratio kontroverznom pobjedom podijeljenom odlukom sudaca u dodatnoj, četvrtoj rundi. Antoniju je to bio jedini poraz u Gloryju.

Odgovori

Back to top button