Boks

Youtuber koji je nokautirao Askrena dogovara meč protiv bivšeg UFC-ova prvaka

Poznati Youtuber 24-godišnji Jake Paul je sredinom travnja u boksačkom okršaju pobijedio bivšeg UFC-ova borca Bena Askrena nokautom u prvoj rundi. Bio mu je to treći trijumf u boksačkoj karijeri, te je nedavno dobio ponudu za profesionalni ugovor.

Nakon što je posljednje dvije priredbe odradio u Triller promociji, za njega su se počele zanimati i druge organizacije, te je tako prije desetak dana potpisao ugovor za Showtime Sports, jednu od najvećih američkih televizijskih kabelskih mreža i tako postao profesionalni boksač.

Youtuber nastavlja prozivati MMA borce i čini se kako bi se uskoro u ring mogao ući bivši UFC-ov prvak.

Naime, poslije priredbe na kojoj je Jake Paul pobijedio Askrena, MMA borac Tyron Woodley je ušao u svađu s Youtuberovim timom.

A Chosen One je nedavno nakon četiri poraza u nizu dobio otkaz u UFC-u te je vrlo izgledno kako bi mogao dobiti mjesto u meču protiv Jakea Paula. Woodley i Paul blizu su dogovora što je potvrdio Mike Coppinger.

‘Jake Paul i Tyron Woodley dogovorili su boksački meč. Jake je potpisao ugovor na više borbi sa Showtimeom. U petak bi taj meč trebao biti potvrđen’, napisao je Mike Coppinger na Twitteru.

Odgovori

Back to top button