Boks

Tyson Fury se u samo nekoliko mjeseci fizički dosta promijenio, pogledajte kako sada izgleda

Neporaženi prvaci Tyson Fury i Oleksandr Usyk pripremaju se za meč koji će nakon 25 godina i trijumfa Lennoxa Lewisa dati apsolutnog prvaka teške kategorije.

Borba u kojoj će se ujediniti pojasevi svjetskih prvaka dogodit će se na boksačkom spektakli koji je dogovoren za 18. svibnja u Saudijskoj Arabiji.

Usyk u tom okršaju ulaže svoje WBA, WBO, IBF i IBO naslove, dok će Fury u ring donijeti WBC-ov pojas prvaka.

Kralj Cigana je krajem listopada prošle godine boksao protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Francisa Ngannoua i pobijedio je tijesnom odlukom sudaca.

Nakon iscrpljujućih deset rundi, u meču u kojem se jednom našao i u nokdaunu, Fury je pobijedio snažnog Kamerunca podijeljenom odlukom sudaca.

Fury nije izgledao dobro, a njegov fizički izgled bio je poražavajući s vidljivim masnim naslagama na trbuhu.

No WBC-ov prvak je nakon meča protiv Ngannoua odlučio odraditi mnogo bolje pripreme i snažnije trenirati kako bi se što bolje pripremio za meč protiv Usyka.

Mnogi su kritizirali kako Tyson nije imao dobre pripreme, a među njima i njegov otac John Fury. I njegov dugogodišnji sparing partner Martin Bakole je izjavio kako ‘Tyson uoči teg meča nije bio 100 posto usredotočen u teretani’.

A kako sada izgleda čini se kako da je maksimalno ozbiljno shvatio sljedeći izazov, njegova fizička transformacija je u nekoliko mjeseci stvarno čudesna.

Odgovori

Back to top button