Boks

Sada se zna koliko je meč između Jakea Paula i Tyrona Woodleyja prodao PPV prijenosa

Youtuber Jake Paul je u svom četvrtom boksačkom profesionalnom nastupu stigao do još jedne pobjede. Na priredbi u Clevelandu pobijedio je podijeljenom sudačkom odlukom bivšeg UFC-ova prvaka velter kategorije Tyrona Woodleyja.

Popularnost YouTube zvijezde je sve veći, te njegovi nastupi donose ogroman novac.

Zato ne čudi što je sve više zainteresiranih za borbu protiv njega, a među njima se najviše ističu bivši i sadašnji MMA borci koji jednim svojim nastupom u boksačkom meču mogu zaradi više nego u bilo kojoj organizaciji slobodne borbe.

Jake Paul i Tyron Woodley su za svoju boksačku predstavu dobili po dva milijuna dolara zajamčenog honorara, a na to će dobiti i određeni iznos od prodaje PPV prijenosa.

Sada su stigli podaci kako je njihova borba prodala blizu pola milijuna PPV prijenosa, premda su očekivali mnogo više.

Jake Paul i Triller organizacija su nakon meča protiv Bena Askrena tvrdili kako su prodali 1,5 milijuna PPV-a, no Mike Tyson i UFC-ov šef Dana White bili su sumnjičavi na njihove izjave. Čini se kako su obojica bili u pravu.

No ako je meč između Paula i Woodleya prodao pola milijuna PPV-a, a svaki se plaća 60 dolara, onda to donosi zaradu od 30 milijuna dolara.

Bivši UFC-ov prvak Tyron Woodley je tako za osam rundi protiv Youtubera zaradio dva milijuna dolara i nešto više što mu je sigurno bila najbolja zarada u karijer. Nakon meča je zatražio revanš.

Odgovori

Back to top button