Boks

Mike Tyson ljutit jer mu je poznata streaming platforma ukrala životnu priču

Bivši svjetski prvak Mike Tyson je ranije ove godine dospio na naslovnice medija zbog nasilne epizode u zrakoplovu, a sada se ponovno o njemu naveliko piše iz jednog drugog razloga.

Boksačka legenda je optužila streaming platformu Hulu da su mu ukrali životnu priču koja će uskoro biti prikazana u miniseriji – Mike.

Tyson je putem Instagrama poručio kako je serija Mike, koja se sastoji od osam epizoda, snimljena bez njegovog znanja. U njoj će biti predstavljeni buran život i karijera velikog boksača.

‘Ne dopustite da vas Hulu prevari’, napisao je Mike Tyson u izjavi podijeljenoj na Instagramu:

‘Ne podržavam njihovu priču o mom životu. Sada nije 1822. već živimo u 2022. godini. Ukrali su mi životnu priču i nisu mi platili. Za rukovoditelje Hulua ja sam samo nitko i kojeg mogu samo tako prodati na aukciji’.

Uz svoju objavu, boksač je napisao:

‘Hulu je streaming verzija gospodara robova’, ponovivši da je njegova priča ukradena i nije plaćen za nju.

U stvaranju serije navodno su sudjelovali brojni Tysonovi prijatelju, koji su prema njegovim riječima, zavedeni od strane produkcijske kuće.

U projektu je trebao sudjelovati i UFC-ov predsjednik Dana White, koji je ponudu odbio.

‘Hulu je očajnički pokušao platiti milijune mom bratu Dani Whiteu, a meni nisu ponudili niti dolar za priču o mom životu. White je sve odbio, jer poštuje moje prijateljstvo i dostojanstven odnos među ljudima. Nikada mu to neću zaboraviti, ali neću zaboraviti i kako me Hulu pokrao’, napisao je Mike Tyson.

Odgovori

Back to top button