Boks

Lomačenko sumnja u revanš protiv Haneyja i podsjeća: Svi su čuli što je rekao nakon 9. runde

Mnogi navijači, te neki borci i analitičari slažu se da je Vasilij Lomačenko dovoljno učinio u 12 rundi protiv Devina Haneyja za pobjedu u nedavnom meču u Las Vegasu.

Podsjetimo, Amerikanac je jednoglasnom odlukom sudaca nadjačao ukrajinskog boksača i obrani naslov apsulutnog prvaka lake kategorije.

Haney je pobjedom zadržao svoja četiri pojasa, dok je Lomačenkov tim najavio žalbu i zatražio revanš.

No Ukrajinac nije optimističan oko uzvratnog meča, te ističe kako ne bi bio problem prihvatiti poraz da je protivnik bio bolji, te je na društvenim mrežama podijelio isječak razgovora Haneyja i trenera nakon devete runde.

– Mislim da nikada neću dobiti revanš. Trebao bi, ali to se nikada neće dogoditi jer mislim da se plaši. Siguran sam u to, on se mene boji. Shvaća da je izgubio bitku. I njegov otac razumije što se dogodilo – kazao je Vasilij Lomačenko i dodao:

– Svi su vidjeli što je rekao nakon devete runde. Mnogi pričaju o dvanaestoj, a u njoj možda nisam bio toliko dobar. No ranije sam dobio mnogo rundi i samo sam zadržao svoj ritam.

Lomačenko je mislio na trenutak u pauzi kada je Haney rekao svom ocu: ‘on zna da idem lijevo, sada udara lijevo, učinio je to više puta’.

Analitičar ESPN-a, Timothy Bradley, komentirao je trenutak koji je kamera ulovila u odmoru između devete i desete runde.

Haney govori svom ocu: ‘on zna svaki moj pokret, on zna sve što radim’.

– Mislim da je shvatio kako gubi nakon devete runde. Lomačenko ga je s tim visokim boksačkim IQ-om pročitao, a Haney traži odgovore iz svog kuta – kaže Timothy Bradley.

Odgovori

Back to top button