Boks

Joshua o mogućem meču Usyk – Hrgović: Ukrajinac je favorit, ali prijeti mu velika opasnost

Bivši boksački prvak Anthony Joshua uspješno je prošao svoje dvije posljednje prepreke, pobijedio je Jermainea Franklina i Roberta Heleniusa, te sada čeka svog sljedećeg protivnika.

Posljednjih tjedana mnogo se govorilo o potencijalnom meču između AJ-a i Deontaya Wildera, no čini se kako je nešto zapelo u pregovorima.

Joshuin promotor Eddie Hearn izjavio je kako neće predugo čekati, a za probleme su navodno krivi Saudijci koji žele organizirati meč bivših prvaka.

Vlasnik Matchroom Boxinga je izjavio kako bi se Joshua, propadnu li pregovori s Wilderom, u ring mogao vratiti u prosincu, a kao moguće protivnike je spomenuo Filipa Hrgovića i Andyja Ruiza.

A u nedavnom intervjuu AJ je komentirao mogući okršaj između prvaka Oleksandra Usyka i obveznog IBF-ova izazivača Filipa Hrgovića.

– Hrgović je dobar boksač i udarač, a Usyk vrhunski znalac. No u boksu se svašta može dogoditi. Ipak, Ukrajinac je favorit, ali prijeti mu velika opasnost. Usyk bi u tom meču trebao pobijediti – rekao je Anthony Joshua.

Odgovori

Back to top button