Boks

Hoće li propasti meč za apsolutnog prvaka?: Pogrešan je trenutak, nema novca!

Anthony Joshua i Tyson Fury trebali bi se ove godine boriti za naslov apsolutnog prvaka svijeta. Britanski boksači potpisali su ugovore za dva meča uz informaciju kako će se datum i mjesto održavanja priredbi odrediti kasnije. No već je prošlo nekoliko tjedana, a još nije postignut gdje će se i kada održati prva borba.

Fury je u jednoj od svojih poruka na Twitteru zabrinuo fanove jer je objavio grafiku koja pokazuje kako ponestaje vremena te da su ostala još tri dana.

Navodno se to odnosi na krajnji rok, a to je 10. travanj, kada bi se trebao dogovoriti datum i mjesto održavanje meča za apsolutnog prvaka svijeta.

Negdje očito zapinje, a na probleme je ukazao i John Fury, otac Kralja Cigana. Prozvao je promotore Boba Aruma, Franka Warrena i Eddieja Hearna kako ne mogu zaključiti posao.

– Nema novca! Nitko ne želi toliko platiti za borbu bez gledatelja. Samo Saudijci imaju novac, ali ni oni nisu odmah skočili kako bi se organizirao taj meč. Pogrešan je trenutak, nije pravo vrijeme da se ta borba sada organizira – kazao je John Fury.

Odgovori

Back to top button